Usein kysyttyä

 

Tältä välilehdeltä löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin! Jos joku asia jäi vielä askarruttamaan, ota rohkeasti yhteyttä. 

40 Missä noutovarastonne sijaitsee? 

Noutovarastomme sijaitsee Turussa Leaf centerillä, osoitteessa Kärsämäentie 35. Toimitiloissamme vanhassa Leafin (tai Hellaksen, riippuen keneltä kysytään) tehdaskiinteistössä on makeistehtaan aikaan valmistettu Jenkki -purukumia.  Usein navigaattori ohjaa vanhalle suklaatehtaalle, joka on Kärsämäentien suuntainen pitkä rakennus, mutta meidät löydät lähempää tehtaan piippua. 

Toimitatteko kalusteita Helsinkiin tai muualle Suomeen?

Kalusteet on mahdollista noutaa toimipisteeltämme, tai voit halutessasi kysyä tarjousta myös kuljetuspalvelulle. Tarvittaessa voimme antaa kalusteet myös jonkin kuljetuspalvelun kuljetettavaksi. Kalusteemme ovat vuokrattavissa mihin vain. Voit valita, haluatko noutaa tai noudattaa tarvitsemasi kalusteet ja somisteet itse, vai toimitammeko me  kalusteet juhlapaikalle toimitettuna tai asennettuna. 

Onko mahdollista noutaa tuotteet itse varastolta?

On mahdollista. Nouto- ja palautuspäivä voidaan sopia joustavasti sinulle sopivaksi. Käytössämme on maalastauspaikka heti nosto-oven vieressä sekä kolme lastauslaituria. Tarkemmat ajo-ohjeet löydät tarvittaessa täältä. Tuotteita itse noudettaessa saat tarvittaessa kantoapua autolle iloiselta henkilökunnaltamme.

Annatteko käyttöopastuksen sitä vaativille vuokratuotteille?

Opastamme tuotteen käytön sitä vaativille vuokratuotteille tuotteen noudon yhteydessä.

Mitkä ovat varastonne aukioloajat?

Varastollamme on henkilökuntaa paikalla pääasiassa arkisin klo 9-16, mutta myös sopimuksen mukaan. Voit varmistaa paikallaolon soittamalla numeroon 040 560 1932  tai sähköpostilla osoitteesta info@vuokrakaluste.fi. Sähköpostitse ja puhelimitse meidät saa useimmiten kiinni vaikka emme varastolla olisikaan.

Mikä on tuotteen koko viikonlopun vuokrahinta, jos noudan tuotteen itse ja tarvitsen sitä ainoastaan lauantaina?

Itse noudettuna viikonlopun vuokrahinta on yhden tapahtumapäivän vuokra, johon lisätään alv. 24 %. Nouto ja haku on sovittavissa joustavasti, mutta mikäli noudatte itse kalusteet viikonlopuksi, noutopäivä on lähtökohtaisesti perjantai ja palautuspäivä maanantai ja kalusteiden vuokrahinta on yhden päivän.  

Saako teiltä kalusteiden kuljetus- tai asennuspalveluja?

Meiltä saat myös kuljetus- ja asennuspalvelut. Voit kysyä tarjousta näistä erikseen. Avaimet käteen -periaatteella saat suunnittelun ja toteutuksen kokonaisuudessaan meiltä.  

Mitä muita palveluja Vuokrakalusteelta saa?

Vuokrakalusteelta saat kokonaisvaltaisesti palveluja:

  • Vuokrakalusteet ja -somisteet
  • Somistuspalvelu
  • Tilasuunnittelu
  • Kuljetus- ja asennuspalvelu
  • Tapahtumasuunnittelu
  • Yhteistyökumppanuusverkostomme avulla voimme tarjota myös muita oheispalveluita mm. tapahtumatekniikkaa, ohjelmaa, tiloja ja astioita.

 Mitä tarkoittavat palvelumaksu tai varastotyöt?

Henkilökuntamme puhdistaa, desinfioi ja pakkaa tuotteet huolellisesti varastolla, varastotyön määrä / palvelumaksu määräytyy tilauksen suuruuden mukaan. 

Millaiset ovat teidän vuokrausehdot?

Kaikki vuokrattavat tuotteet varataan vuokralleottajalle vasta kirjallisen vahvistuksen jälkeen. Kirjallisen vahvistuksen tulee pitää sisällään vuokralleottajan laskutustiedot.

Tuotteet vuokrataan välimyyntivarauksin. Vuokralleottaja vastaa kaikista vuokrauskohteille tapahtuneista vahingoista vuokra-aikana. Hävinneet, rikkoontuneet tai vuokrakuntonsa likaantumisesta johtuen menettäneet kalusteet laskutetaan uusostohintansa arvosta jälkikäteen.

Vuokralleottajan tulee tutustua kaluston turva- ja käyttöohjeeseen ja noudattaa Vuokralleantajan antamia rakennus- ja/tai pystytysohjeita. Vuokraajan tulee käyttää kalustoa huolellisesti vain niille tarkoitettuun tavanomaiseen käyttöön ja käyttää laitteita käyttöohjeiden mukaisesti. Rajupaja Oy ei vastaa vuokrakohteen käytöstä henkilöille tai omaisuudelle aiheutuneesta vahingosta.

Jos vuokrattava tuote palautetaan sovitusta vuokra-ajasta myöhässä, veloitamme täyden vuokrahinnan jokaisesta ylimenevästä vuorokaudesta. Noutovuokrauksen yhteydessä tuotteet palautetaan takaisin puhdistettuina, muutoin veloitamme jälkikäteen asiakkaalta puhdistuksesta koituneet kulut ja työajan toteutuneen mukaan (40€ / h +alv).

Millaiset ovat teidän peruutusehdot?

Alle 14 vrk ennen vahvistetulle tilaukselle merkittyä vuokrauksen alkamispäivää tehdyssä peruutuksessa maksu on 50 % tilauksen loppusummasta. Vuokrauksen alkamispäivänä tai sitä edeltävänä päivänä tehdyssä peruutuksessa maksu on 100 % tilauksen loppusummasta.

Mikäli sinulla jäi vielä kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan yhdessä miten voimme auttaa!